Skip to main content

Latin Club

LESGEVERS

Mijn naam is Guno Wijnaldum en ik ben de eigenaar van latin-club.

Velen zeggen oooh die kan het al want het zit in zijn bloed. Geloof het of niet, ik ben van Surinaamse komaf en ben met Kaseko en Soul opgegroeid; wereld van verschil!Ook ik heb het, zoals iedereen, moeten leren en blijf dat nog steeds doen!

De grote liefde en passie voor Salsa is 14 jaar geleden in Breda ontstaan en ben begonnen met de beginnerscursus Cubaanse Salsa. Vrij snel kwam ik erachter dat ik met meer structuur en lijnvormig wilde gaan dansen, net als in de Ballroom, en kwam uit bij Salsa L.A style (Los Angel style). Deze was de grootste dansschool in Tilburg. Mijn opgedane kennis en hunkering naar meer kwam hier echt tot zijn recht.

Na vele jaren bij hen te dansen, en verschillende stijlen te leren, ben ik de L.A style onder de knie gaan krijgen. Uiteindelijk ben ik gaan assisteren waarbij ik m’n skills ben gaan verbeteren in België; was weer een ervaring rijker. Het contact met de eigenaren van L.A. style was zo goed, en mij op een dag vroegen om de dansschool over te nemen. Zij hadden alle vertrouwen in mij, dat hun dansschool in goede handen zou zijn. Ik heb geen moment getwijfeld, ben tot actie overgegaan en deze overgenomen. Dansen was immers m’n passie en wilde deze met liefde delen. In 2012 ben ik eigenaar geworden van Latin-club. Tot op heden geef ik met heel veel passie en plezier les. Ik hoop dit nog vele jaren te kunnen doen. Bij deze nodig ik je graag uit om op de dansvloer een Salsa dansje te wagen en ervaar hoe leuk deze Cubaanse dans is.

Ik ben Nicole Verellen en ik kan me mijn leven zonder dansen niet meer voorstellen.

Ik ben in 1996 met salsa in aanraking gekomen en was meteen verkocht. Sindsdien heb ik cursussen gevolg zowel in Nederland als België en en werd steeds beter zodat ik enkele jaren ook in een showteam mee kon dansen. Naast salsa heb ik me de afgelopen jaren ook vervolmaakt in batchata en kizomba. Ik hou ervan om in de lessen de cursisten te helpen met het aanreiken van de juiste technieken om zo hun dansniveau te verbeteren. Niets maakt me blijer dan een lachend gezicht te zien als de aangeleerde figuur vlotjes gaat en het dansen ook voor hen echt genieten geworden is.